پایان نامه نقش استقرار سیستم مدیریت کیفیت بر بهبود روند بازرگانی

پایان نامه نقش استقرار سیستم مدیریت کیفیت بر بهبود روند بازرگانی پایان نامه نقش استقرار سیستم مدیریت کیفیت بر بهبود روند بازرگانی

دسته : مدیریت

فرمت فایل : word

حجم فایل : 806 KB

تعداد صفحات : 188

بازدیدها : 439

برچسبها : سیستم مدیریت کیفیت روند بازرگانی پایان نامه مدیریت

مبلغ : 10000 تومان

خرید این فایل

دانلود پایان نامه نقش استقرار سیستم مدیریت کیفیت بر بهبود روند بازرگانی در شرکت های تولیدی عایق رطوبتی در شهرستان دلیجان

نقش استقرار سیستم مدیریت کیفیت بر بهبود روند بازرگانی در شرکت های تولیدی عایق رطوبتی در شهرستان دلیجان

در جهان امروز همگام با تحولات و تغییرات شگرفی که در ابعاد مختلف اقتصادی،اجتماعی و تکنولوژی رخ می دهد، تحولات عمیقی نیز در شرایط و سیستم های نوین مدیریت ایجاد شده و دیدگاههای کاملاً متفاوتی نسبت به گذشته بر مدیریت سازمانها حاکم می گردد.

از جمله مفاهیم جدیدی که امروزه در بسیاری از کشورهای جهان جایگاه قابل توجهی پیدا کرده است سازماندهی کیفیت است که بر اساس آن سازمانها و بنگاههای مختلف مورد ارزیابی قرار گرفته و با ایجاد فضای رقابتی حرکت به سمت بهبود و ارتقا را در آنها تقویت می نماید.

تحولات جاری و رقابت های شدید اقتصادی در عرصه بین المللی در سالهای اخیر که تغییرات زیادی را در محیط اقتصادی جوامع ایجاد نموده، نگرش روزافزون سازمانها و موسسات تولیدی و خدماتی به ارایه خدمات و تولیدات کیفی محصولات، کاهش هزینه و توجه به نیازهای مشتریان زمینه مناسبی را برای رشد و تعالی سازمانها فراهم نموده است.

ساختار اصلی مدیریت کلیه سازمانها متشکل از مجموعه سیستم هایی است که چگونگی عملکرد سازمان را بیان می کند. اولین ملاحظه در طراحی یک سیستم یا فرایند تولید نتیجه مطلوب و مورد نظر است. این تصور که فرآیندها و فصول مشترک آنها می بایست تجزیه وتحلیل شده و به طور مستمر بهبود یابند، زیر بنای اصلی مفهوم سیستم مدیریت کیفیت تلقی می شود. استاندارهای بین المللی ایزو به قصد فراهم آوردن هسته سیستم های استانداردی ارایه شده اند که در گستره وسیعی از صنایع و فعالیت ها قابل اعمال است. مدل استاندارد ایزو تحت عنوان سیستم مدیریت کیفیت، الگویی برای تضمین در طراحی، توسعه، تولید، نصب و ارایه خدمات است. استاندارد ایزو در بر گیرنده الزاماتی برای ایجاد، استقرار، اجرا و برقرار نگهداشتن سیستم مدیریت کیفیت می باشد به گونه ای که اگر لازم باشد تا قابلیت سازمان در استقرار سیستم مدیریت کیفیت به اثبات برسد بتوان آن را ارزیابی کرد. در طول دو دهه اخیر توجه و علاقه مدیران در سازمانها، موسسات خدماتی و تولیدی کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه به کیفیت به میزان قابل توجهی افزایش یافته است. امروزه تعداد بیشماری از مدیران سازمانها کیفیت را به عنوان یک عامل مهم و استراتژیک تلقی می کنند. تحقیقات صورت گرفته نیز مزایای استراتژیک کیفیت را در سطح جهان تایید می کنند، زیرا کیفیت منجر به افزایش سهم بازار و بازگشت بیشتر سرمایه شده، هم چنین در بلند مدت موجب کاهش هزینه های تولیدی و بهره وری بیشتر می شود.

ظهور سازمانهای اجتماعی و گسترش روز افزون آنها از ویژگی های بارز تمدن بشری است. به طوری که با توجه به عوامل گوناگون مکانی و زمانی و ویژگی ها و نیازهای خاص جوامع مختلف همه روزه انواع سازمانهای اجتماعی، ظهور و گسترش می یابد و بر تعدادشان افزوده می شود. اما واقعیت این است که بسیاری از سازمانها در سالیان اخیر، حرکت خود در جهت کیفیت را معطوف به استقرار نظام مدیریت کیفیت بر اساس سری ISO 9000 و مدلهای مشابه کرده اند. انتظار اولیه این سازمانها جلب اعتماد مشتریان وکارفرمایان به عنوان ارایه دهنده خدمات و محصولات تعهدشده بوده ولی به درستی انتظارات دیگری در ذهن آنان مطرح شده و آن ارتقای سطح کیفی سازمان و محصول، همگام با پیشرفت جهانی بوده است. اما در عمل مشاهده می شود نه تنها در کشور ما بلکه در سایر نقاط جهان، سازمانها در دستیابی به انتظارات ثانویه خود به تجربیاتی در یک دامنه وسیع دست یافته اند و آن این است که یک ملت به واسطه شهروندانش و یک سازمان به وسیله کارکنانش شناخته می شود و پیشرفت و پویایی یک سازمان به وسیله سلامتی و تندرستی کارکنان مشخص می شود.

در این تحقیق، با توجه به متغیرهای سیستم مدیریت کیفیت ایزو 9001 و وضعیت خرید و فروش و صادرات شرکت های تولیدی عایق های رطوبتی به بررسی و تحلیل رابطه بین این متغیرها پرداخته شده است و اینکه استقرار یا عدم استقرار سیستم های فوق چه تاثیری بر فرایندهای فروش و صادارت شرکت های مذکور داشته است...

تاریخچه کیفیت

بحث کیفیت و قدمت آن برمی گردد به حدود صد و یا شاید هزاران سال پیش یعنی از زمانی که تجارت به جایی رسده بود که تجار سعی بر این داشتند که مازاد محصول خود را به نوعی تغییر دهند که هم سفارش بیشتری دریافت کنند و هم چیزی به عنوان مازاد باقی نماند. کیفیت تمرکزی خاص بر روی سلامت محصول دارد نه نوع آن.

هزاران سال قبل از میلاد در مصر باستان کتابی وجود داشت به نام کتاب مرگ که می شود آن را به عنوان اولین مدرک سیستم کیفیت بر روی زمین نام نهاد. در این کتاب شرح کاملی از روند آماده سازی اجساد برای حیات پس از مرگ وجود دارد. کشف مقبره های فراعنه نمایانگر این مطلب بود که این روندها بسیار سخت گیرانه پیگیری می شده و سالم ماندن مومیایی ها ثابت می کند که اثر بخشی این سیستم تا چه حد در تضمین کیفیت عمل انجام شده موثر بوده است.

در حدود قرن یازدهم حک کردن عیار بر روی محصولات نقره و طلا باب شد تا حداقل درصد وجود هر کدام از فلزات گرانبها در محصول برای مشتری معلوم گردد.

پس از قرون وسطی کیفیت محصولات بستگی شدیدی به مهارت صنعت گران داشت به طوری که تجار با داشتن صنعت گران ماهر می توانستند تمام بازار را در مورد محصول خود در دست گیرند....

الزامات سیستم مدیریت کیفیت بر اساس استاندارد 9001:2008 ISO

استقرار استانداردISO 9000 درحال گسترش به سراسرجهان است.این استاندارد بزودی به مهمترین استاندارد مدیریت کیفیت تبدیل می شود. هزاران شرکت درسرتاسر دنیا این استاندارد را پیاده سازی نموده اند و بسیاری دیگر در حال پیاده سازی آن می باشند. علت این امر چیست؟ زیرا این استاندارد؛

موجب کنترل اثر بخش کیفیت می گردد.

موجب صرفه جویی مالی می شود.

استقرار آن مورد انتظار مشتریان است.

رقبا از آن استفاده می نمایند.

اثبات کنترل یکی از ابزارهای ایجاد اطمینان برای مشتریان می باشد، که از انجام صحیح امور مربوط به خود اطمینان حاصل نمایند. سازمان های موفق آنهایی هستند که کیفیت محصولات و خدمات خود را بطور اثربخشی کنترل می نمایند، یکی از راههای اثربخش انجام این کنترل، پیاده سازی سیستم مدیریت کیفیت بر اساس استاندارد9001 ISO می باشد.

مجموعه استانداردهای ایران (ایزو 9000) بین الزامات سیستم های مدیریت کیفیت و الزامات یا خواسته های محصولات تمایز قایل است.

الزامات سیستم های مدیریت کیفیت در استاندارد ایران (ایزو9001) مشخص شده است. الزامات سیستم های مدیریت کیفیت عمومی است و در تمام سازمان ها از هر بخش صنعتی یا اقتصادی بدون توجه به رده محصول عرضه شده کاربرد دارند. استاندارد ایران (ایزو9001) خود الزامات یا خواسته های مربوط به محصولات را تعیین نمی کند.

الزامات یاخواسته های مربوط به محصولات می تواند توسط مشتریان یا توسط خودسازمان با پیش بینی خواسته های مشتری و یا به موجب مقررات تعیین گردد. الزامات یا خواسته های مربوط به محصولات و در برخی موارد، فرایندهای وابسته به آن ممکن است برای مثال در مشخصات فنی، استانداردهای محصول، استانداردهای فرایند، توافق های قراردادی یا در الزامات ناشی از مقررات مندرج باشد.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید