پایان نامه مقایسه میزان افسردگی جانبازان خفیف و شدید

پایان نامه مقایسه میزان افسردگی جانبازان خفیف و شدید پایان نامه مقایسه میزان افسردگی جانبازان خفیف و شدید

دسته : روانشناسی و علوم تربیتی

فرمت فایل : word

حجم فایل : 111 KB

تعداد صفحات : 62

بازدیدها : 200

برچسبها : افسردگی جانبازی معلولیت

مبلغ : 10000 تومان

خرید این فایل

دانلود پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی در رشته مشاوره موضوع : مقایسه میزان افسردگی جانبازان خفیف و شدید

پایان نامه جهت اخذ درجه کارشناسی در رشته مشاوره موضوع : مقایسه میزان افسردگی جانبازان خفیف و شدید

بیان مسئله

اصولا مسائل مربوط به روان انسان از دیر باز مورد توجه بوده و انسان را به تفکر وا می داشته است. دقت در خصوصیات خلقی و منش شخصیت و به طور کلی خصوصیات روانی مسئله ای نیست که برای بشریت بی سابقه بوده و در سده های اخیر به وجود آمده باشد، اما باید توجه داشت که مسائل و تعاریف مربوط به خصوصیات روانی در نزد افراد غیر متخصص با آنچه در نزد دانشمندان علوم روانپزشکی و روانشناسی مطرح می شود تفاوت عمده ایدارد. در روانشناسی و روانپزشکی اصطلاح افسردگی و به طور کلی اختلالات روانی بسیار وسیع تر از تعاریف آن در نزد افراد غیر متخصص می باشد. روانشناسان و روان پزشکان افسردگی را به عنوان یک بیماری هم از جهت روانی و هم از جهت بدنی مورد مطالعه قرار داده و با توجه به فرضیات مختلفی که در مورد افسردگی مطرح شده، طبقه بندی های متعددی از افسردگی ارائه داده اند.

با توجه به توضیحات فوق و عنوان پژوهش که (بررسی رابطه بین افسردگی و میزان معلولیت در جانبازان شهرستان ایوان غرب) نام دارد در حقیقت می خواهیم بدانیم آبا رابطه ای بین میزان و معلولیت جانبازان و اقسردگی وجود دارد یا نه؟

و اگر رابطه ای وجود دارد صرفا به خاطر میزان معلولیت می باشد یا به خاطر دلایل دیگری از قبیل نوع شغل، سن، میزان تحصیلات و... می باشد؟

درک رابطه بین افسردگی که شایع ترین اختلال خلقی می باشد با انزوای اجتماعی و اقدامات مخرب بر علیه جامعه، خانواده، خود فرد و تشدید این مسئله که فرد احساس می کند روز به روز از کارایی او به خاطر نقص بدنی کاسته می شود و در واقع نقایص بدنی به صورت یک امر غالبی در می آید و در نهایت خطرناکترین اقدام یعنی خودکشی را در پی می سازد.

درک این مطلب که آیا جانبازان به خاطر معلولیت جسمی خود به سوی افسردگی و به دنبال آن درونگرایی روی آورده اند و این راه را بهترین طریق برای رو به رو شدن با وضعیت جسمانی خود انتخاب کرده اند یا اینکه قبل از معلولیت هم افسردگی داشته اند، یا اینکه معلولیت افسردگی انها را شدت بخشیده است جای بحث دارد و توجه کافی به این عزیزان لازم و ضروری به نظر می رسد. جانبازان می توانند سر منشاء اقدامات مفید و سازنده ای باشند.

اگر توجه کافی به آنها بشود و به کارآیی آنها معتقد باشیم و اگر به آنها میدان دهیم، استعدادها و نبوغ آنها آشکار می شود و اگر توجه کافی وجود نداشته باشد منجر به گوشه گیری و انزوا و افسردگی می شود و عوارض بعدی نیز به دنبال آن می آیند. ...

< class="text-danger"p>متغیرهای مورد مطالعه

افسردگی ← متغیر وابسته

جانبازان دو گروه ← متغیر مستقل

جانباز : در فرهنگ اسلامی کسی که به خاطر حفظ جان و مال و ناموس مردم کشورش از دست دشمن و بیگانه، جان خود را به خطر انداخته است را جانباز می گویند.

فرد افسرده : کسی است که از موقعیتها و شرایطی که افراد عادی از آن احساس لذت و شادی می کنند احساس لذت و شادی نمیکند، افسرده می گویند

افسردگی معمول بیماریهای جسمی

کلیه بیماریهای جسمی، ناراحتی های روانی نیز به همراه خود دارند و به ندرت امکان دارد بیماری برای انسان راحت باشد و سبب می شود که انسان مدتی از انجام هر گونه کار و وظیفه باز بماند. یکی از مسایل مهم در میان پزشکان چگونگی آگاه کردن بیماران از بیماری مهلکی که به آن مبتلا هستند می باشد. چون اکثر افراد با اطلاع یافتن از بیماری خطرناک خود، دچار افسردگی و غم شدیدی می شوند و عده ای از آنان هم کاملا به مرز جنون می رسند و گاهی اقدام به خودکشی می کنند، پس آگاه کردن بیمار باید تدریجی و همراه با امیدواریهای زیاد باشد.

اغلب زنان در روزهای قبل از قاعدگی احساس کشش عصبی و افسردگی می کنند و حتی این حالت در بعضی زنان به صورت بسیار شدید جلوه گر می شود و ممکن است موجب صدمه به خود و جنین شود. زنی که وضع حمل نموده بسیار مستعد افسردگی می باشد و این به خاطر تغییرات هورمونی قبل و بعد از زایمان می باشد که به نام افسردگی پس از زایمان معروف است. ...

فصل اول

مقدمه

بیان مسئله

اهداف تحقیق

ضرورت واهمیت تحقیق

سوال مسئله

اضطراب

اختلال خلقی عاطفی

جانباز

روان درمانی

ناهنجاری

فصل دوم

روش تحقیق ( ادبیات و پیشینه تحقیق )

نظریه علل افسردگی

نظریه های یادگیری

مروری برتحقیقات انجام شده

علائم افسردگی

علائم عمومی افسردگی

طبقه بندی افسردگی براساس علائم و نشانه ها

انواع بالینی افسردگی

همه گیرشناسی افسردگی ( شیوع افسردگی )

سبب شناسی افسردگی ( علل افسردگی )

افسردگی و تجارت نخستین کودکی

علل افسردگی های بیمار گونه

فصل سوم

جامعه آماری مورد

حجم نمونه

روش آماری

فصل چهارم

نمودارها

تجزیه و تحلیل آماری

تحلیل نتایج

فصل پنجم

بحث و نتیجه

محدودیتهای پژوهش

پیشنهادات

ضمیمه

تست افسردگی بک

منابع و ماخذ

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید