دسته : -علوم انسانی
فرمت فایل : word
حجم فایل : 53 KB
تعداد صفحات : 53
بازدیدها : 580
برچسبها : سازه های شخص القایی القای رسانه بر مخاطب
مبلغ : 5000 تومان
خرید این فایلفهرست
چکیده تحقیق
فصل اول مقدمه
موضوع پژوهش
مسئله پژوهش
هدف پژوهش
ضرورت و اهمیت پژوهش
فرضه ها
فصل دوم ادبیات پیشینه تحقیق
فصل سوم جامعه آماری
نمونه و نمونه گیری
ابزار اندازه گیری
روش اجرا
روش آماری
فصل چهارم بررسی داده ها
فصل پنجم خلاصه و نتیجه گیری
محدودیتهای تحقیق
منابع
پیوستها
=================
چکیده تحقیق:
اهمیت رسانه های جمعی از همان آغاز انتشار نخستین روزنامه ها در یونان باستان همواره در کانون توجه نویسندگان و گردانندگان آنها و دغدغه خاطر سیاستمداران و حکام آن زمان بوده و تاکنون نیز ادامه دارد. تلویزیون نیز به عنوان یکی از بزرگترین و پردامنه ترین رسانه همواره توجه جامعه شناسان و ارتباط گران، سیاستمداران و..... دوم خود معطوف داشته است موضوع اصلی، بررسی سازه ها شاخص ایفای صدا و سیما است. سازه شخصی یکی از نظریه ها، جورج کلی ( 1967-1905) می باشد. سازی نحوه نگاه کردن فرد به رویدادهای موجود در دنیایی دوست به عبارت دیگر سازه فرضیه ای عضلانی است که برای توضیح یا تعبیر رویدادهای زندگی ساخته می شود. ما طبق این انتظار که سازه هایمان واقعیت های زندگی روزمره را پیش بینی خواهند کرد و آنها را توضیح خواهند داد، رفتار می کنیم همانند دانشمندان ، همواره این فرضیه ها را آزمایش می کنیم، ما رفتار خود را بر پایه سازه هایمان قرار می دهیم و آثار آن را ارزیابی می کنیم.
رشد پژوهش:
هدف پژوهش:
ضرورت و اهمیت پژوهش:
با توجه به وسعت و دامنه فراگیر رسانه بزرگی همچون صدا و سیما و همچنین گستردگی و مورد توجه بودن این رسانه می توان به اهمیت این رسانه پی برد. تأثیر مخاطبان از محتوای برنامه های تلویزیون از اهمیت بالایی در دنیای امروز برخوردار می باشد همانطور که یکی از صاحب نظران در این زمینه پیامهایی که تلویزیون به مخاطبانش ارائه می کند را به گلوله هایی تفسیر و تعبیر نموده است همانگونه که یک تفنگ سر پر هنگام شلیک به روی نوجی پرنده ساچمه هایش در طیف وسیعی آنها را مورد اصابت قرار می دهد به همان صورت هم پیامهایی که از طریق یک رسانه شلیک می شود بر مخاطبی که آنها را دریافت می کنند اثر می گذارد تلویزیون از جمله وسایل ارتباط جمعی بسیار نیرومندی است که می توان از آن در راه خیر و رشد با تأثیر شگفتی سود گرفت و چنانچه کنترل مطلوب وجود نداشته باشد می تواند اثر بسیار مخرب و ناسودمندی را برای اجتماع داشته باشد.
...
خلاصه و نتیجه گیری:
سازه فرضیه ای عقلانی است که برای توضیح یا تعبیر رویدادهای زندگی روزمره ساخته می شود، طبق این انتظار که سازه هایمان واقعیت های زندگی روز مره را پیش بینی خواهند کرد و آنها را توضیح خواهند داد. رفتار می کنیم. همانند دانشمندان، همواره این فرضیه ها را آزمایش می کنیم و ما رفتار خود را بر پایه سازه هایمان قرار می دهیم و آثار آن را ارزیابی می کنیم از این تحقیق، سازه هایی را که امکان دارد صدا و سیما به عنوان فراگیرترین رسانه جمعی تولید کند و آن را به مخاطبان القا نماید را بررسی کردیم.
از میان تعداد 15 سازه ای که به عنوان گزینه در اختیار پاسخ دهندگان قرار دادیم سازه های (توهم توطئه، تهاجم فرهنگی، مرفه نشان دادن جامعه، از طریق پخش سرمایه های مرفه، تبلیغ یک جناح خاص سیاسی، فقط جناح سیاسی خاص صلاحیت حکومت دارد، فقط ایران مهمترین کشور دنیاست و دیگران باید به ما احترام بگذارند) مورد پذیرش واقع شدند و ...
...
خرید و دانلود آنی فایل